Makedets laveste priser. GARANTERT! | Vårkampanje - 40%

Trenger Du Hjelp? Ring
486-33-666
E-post: post@artsteel.net

BEST SELGER Glassvegger
& Dører

Liker / følg / abonner på våre sosiale medierStartside

Overflatebehandling:

Gjerder/porter/rekkverk/møbler kan leveres varm galvanisert og malt med grunning og 2-komponent Jotun lakk, Hard Top.
Dette er maling som bl.a. blir brukt i offshore industrien. Riper og skader som senere kan oppstå males enkelt over med Jotun Bengalakk.
Dette er dagens optimale overflatebehandling som gir beskyttelse mot rust i generasjoner framover.

Les om produktene fra våre samarbeidspartnere.

  og  

Pulverlakkering
Vi har gått helt bort fra å bruke pulverlakkering, og vil absolutt fraråde å bruke denne metoden, da det er et plastprodukt og kan ikke etterbehandles, eller males eller flekkes over ved f.eks. skader på lakken. Plastbelegget må i såfall fjernes helt, enten ved sandblåsing eller brennes bort før det kan males på stålet. Dette er en meget kostbar prosess.

HVA ER VARM GALVANISERING?

Varm galvanisering er en prosess som er utviklet for å hindre at stål korroderer og ruster.Før galvaniserings prosessen starter, går stålet gjennom en grundig kjemisk rengjøring som fjerner all rust, olje og glødeskall fra overflaten.
Når renseprosessen er avsluttet og rengjøringsløsningen er blitt skylt av, kan beleggprosessen begynne.Stålet dyppes i et bad av smeltet sink som er blitt oppvarmet til ca. 460°C (860°F). Stålet blir deretter fjernet fra badet og avkjøles i en kjøletank.
Når kjøleprosessen er ferdig, er sinkbelegget metallurgisk bundet til stålet.

Derfor er varm galvanisering unikt; ingen andre typer belegg har denne funksjonen, og som et resultat har galvanisert stål den desidert største motstand mot mekaniske skader under håndtering, lagring, transport og bygging - en viktig faktor der stålarbeidet er å bli sendt rundt om i verden.

Det blir dannet en komplett dekning ved dypping av stål i smeltet sink, der alle deler av overflaten blir belagte med sink - innvendig, utvendig, vanskelige hjørner og smale åpninger som ville være umulig å beskytte på annen måte.

Belegget har faktisk en tendens til å bygge seg opp i vitale hjørner og kanter - i stedet for å tynnes ut som ved spraying eller dyppet i andre belegg.ArtSteel gir 15 års garanti mot gjennomrusting når produktet er varm galvanisert.

Man slipper å slipe bort rust når overflatemalingen, etter 15-20 år, er forvitret, man trenger bare å slipe lett over gammel maling og male over med ny overflatemaling når tiden er inne for oppussing.

I realiteten vil et produkt som er varm galvanisert ha en holdbarhet som vil vare i mange generasjoner.


qq w Copyright © 2024 ArtSteel International | All Rights Reserved